Privacy en cookiebeleid

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen in ons stelt. Super Lekker ziet het natuurlijk als haar verantwoordelijkheid je privacy te beschermen. In dit privacybeleid kun je lezen welke gegevens we verzamelen en hoe we hier op vertrouwelijke wijze mee omgaan. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Super Lekker. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van de website www.superlekker.es geef je aan het privacybeleid te accepteren. Super Lekker respecteert de privacy van alle gebruikers van zijn website en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Om aan artikel 10 van de Wet 34/2002 [Ley 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico] te voldoen, geven we graag al onze gegevens. Wij laten jou weten dat de persoonsgegevens die je ons verschaft bijgevoegd worden aan het persoonsgegevensbestand KLANTEN-LEVERANCIERS waar Super Lekker voor verantwoordelijk is.

Handelsnaam: SUPER LEKKER, SL
Statutaire zetel: c/ Roger de Llúria, 53, local 4 - 08009 - Barcelona - BARCELONA
Fiscaal identificatienummer [CIF / NIF]: B66153669
Telefoonnummer: 93 496 05 54
E-mailadres: super [@] superlekker.es
Website: WWW.SUPERLEKKER.ES

Doelstelling
Super Lekker stelt dit document tot jouw beschikking als gebruiker om aan de verplichtingen te voldoen die in de Wet 34/2002 [Ley 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (LSSI-CE)] worden opgenomen en om de gebruiksvoorwaarden van de website www.superlekker.es aan de gebruikers te melden. Iedereen die deze website bezoekt wordt als gebruiker gezien en dient zich aan de hier voorgelegde voorschriften en aan andere toepasselijke wettelijke voorschriften te houden.

Super Lekker behoudt zich het recht voor om de informatie die op de website voorkomt te wijzigen en is niet verplicht om de gebruikers van tevoren te waarschuwen of op de hoogte te stellen van de wijzigingen. Publicatie op de website www.superlekker.es wordt beschouwd als voldoende.

Verantwoordelijkheid
Super Lekker is vrijgesteld van verantwoordelijkheid voor de informatie die op de website is gepubliceerd indien deze informatie door een derde is gemanipuleerd of geïntroduceerd. De website van Super Lekker kan cookies (kleine informatiebestanden die van de server naar de computer van de gebruiker worden verzonden) gebruiken om bepaalde functies uit te voeren. Deze functies zijn noodzakelijk voor de werking en weergave van de website. De cookies die wij gebruiken hebben een tijdelijke werking, zijn alleen bedoeld om hun overdracht efficiënter te maken en verdwijnen aan het einde van de gebruikerssessie. Cookies worden niet gebruikt om persoonsgegevens te verzamelen. De website www.superlekker.es kan naar content op websites van derden verwijzen. Aangezien Super Lekker de content die door derden wordt geplaatst niet kan controleren, kan Super Lekker niet verantwoordelijk gehouden worden voor deze content. Indien er content voorkomt die de nationale of internationale wet, zeden of openbare orde zou kunnen schenden, zal Super Lekker de content of de verwijzing ernaar meteen verwijderen en de bevoegde autoriteiten ervan in kennis stellen.

Super Lekker is niet verantwoordelijk voor content die is opgeslagen in forums, chats, blogs, bij opmerkingen, sociale netwerken of andere middelen waarmee derden onafhankelijk content kunnen publiceren over of op de website van Super Lekker. Om aan artikels 11 en 16 van de LSSI-CE te voldoen, staat Super Lekker echter tot de beschikking van alle gebruikers, autoriteiten en veiligheidsdiensten en zal actief samenwerken om content die de nationale of internationale wet, rechten van derden, zeden of openbare orde schendt te verwijderen of te blokkeren. Indien je van mening bent dat er content op de website van Super Lekker voorkomt die onder deze categorie zou kunnen vallen, laat het ons alsjeblieft meteen weten.

De werking van de website van Super Lekker is nagekeken en getest. Wij kunnen jou in principe garanderen dat de website 365 dagen per jaar en 24 uur per dag zal werken. Wij sluiten echter niet uit dat er programmeringsfouten voorkomen of dat er wegens overmacht, natuurrampen, stakingen of andere omstandigheden de website (tijdelijk) ontoegankelijk is.

In overeenstemming met de geldende regelgeving voor de bescherming van persoonsgegevens, heb je het recht om toegang te krijgen tot jouw gegevens, om jouw gegevens te wijzigen, om het verwerken van jouw gegevens te beperken, om jouw gegevens in te trekken, om jouw gegevens aan een derde over te dragen en om bezwaar te maken tegen het verwerken van jouw gegevens en van de toestemming die je ervoor hebt gegeven. Je kunt jouw rechten uitoefenen door een verzoek in te dienen op het bovenstaande adres of op het e-mailadres super [@] superlekker.es.

Cookies op de website van Super Lekker

In overeenstemming met de Spaanse regelgeving over het gebruik van cookies in verband met elektronische dienstverlening, opgenomen in het Koninklijk Besluit Wet 13/2012 van 30 maart [Real Decreto Ley 13/2012 del 30 de marzo], informeren wij jouw over de cookies die op de website van SUPER LEKKER, SL worden gebruikt en de reden daarvoor. Wij laten jou eveneens weten dat je door de website te bezoeken toestemming geeft voor het gebruik van cookies.

Wat zijn cookies
Een cookie is een bestand dat op jouw computer wordt gedownload wanneer je bepaalde websites bezoekt. Cookies geven websites de mogelijkheid om informatie over het surfgedrag van een gebruiker of computer op te slaan en terug te vinden. Afhankelijk van de informatie die de cookies bevatten en de manier waarop de computer wordt gebruikt, kunnen cookies gebruikt worden om de gebruiker de herkennen. Cookies worden alleen gekoppeld aan een anonieme gebruiker en zijn/haar computer of toestel. Cookies geven geen aanwijzingen die jouw persoonsgegevens kunnen onthullen.

Soorten cookies
1.- First-party cookies: Deze cookies worden naar het toestel van de gebruiker gestuurd vanuit een toestel of domein dat door de editor wordt beheert en waaruit de dienst wordt verleend.
2.- Third-party cookies: Deze cookies worden naar het toestel van de gebruiker gestuurd vanuit een toestel of domein dat niet door de editor wordt beheert maar door een derde die de gegevens via de cookies verwerkt.
3.- Sessie cookies: Deze cookies verzamelen en slaan gegevens op terwijl de gebruiker een website bezoekt.
4.- Aanhoudende cookies: Deze cookies slaan gegevens op op het toestel van de gebruiker. De gegevens blijven toegankelijk en kunnen worden verwerkt gedurende een periode die door de beheerder van de cookie wordt bepaald. Deze periode kan variëren tussen enkele minuten en meerdere jaren.
5.- Analyse cookies: Deze cookies worden door het bedrijf of door derden beheerd en zijn bedoeld om het aantal gebruikers te tellen en op die manier het gebruik van de diensten te meten en statistisch te analyseren. Hiervoor wordt jouw surfgedrag op onze website geanalyseerd met het doel om de producten en diensten die wij jou aanbieden te verbeteren.
6.- Reclame cookies: Deze cookies worden gebruikt om de advertantieruimtes die de editor op een website, app of platform heeft geplaatst zo efficiënt mogelijk te beheren op basis van criteria zoals de content of het aantal keren dat de advertentie wordt getoond.
7.- Gerichte reclame cookies: Deze cookies worden gebruikt om de advertentieruimtes die de editor op een website, app of platform heeft geplaatst zo efficiënt mogelijk de beheren. Deze cookies slaan informatie op over het langdurig surfgedrag van gebruikers om een specifiek profiel te ontwikkelen en op basis daarvan advertenties te tonen. Het is eveneens mogelijk dat er cookies op jouw browser worden geplaatst wanneer je een website bezoekt of en e-mail opent waar een advertentie of aanbieding van producten of diensten in wordt getoond. Deze cookies worden gebruikt om jou naderhand advertenties te tonen die verband houden met jouw zoektocht en om onze advertenties te beheren in verband met bijvoorbeeld het aantal keren dat ze worden bekeken, het tijdstip waarop ze worden bekeken, waar ze worden getoond, enz.

Soorten cookies die op de website van Super Lekker gebruikt worden
De website van Super Lekker gebruikt sessie cookies en third-party cookies om informatie op te slaan met betrekking tot de taal, de browser en andere algemene kenmerken die door de gebruiker worden vastgesteld, evenals om de activiteit van de gebruiker te volgen en te analyseren. Dit met het doel om onze diensten te verbeteren en efficiënter en persoonlijker te maken. SUPER LEKKER, SL gebruikt voorlopig geen reclame cookies of gerichte reclame cookies. Het gebruik van cookies heeft voordelen in de verlening van diensten binnen de zogenaamde informatiemaatschappij, aangezien het de toegang tot de verschillende diensten die wij aanbieden makkelijker maakt voor de gebruiker, ervoor zorgt dat de gebruiker de algemene vooropgestelde kenmerken niet telkens hoeft in te stellen en de verbetering van de diensten die via onze website worden verleend bevordert dankzij de analyse van de informatie die door de cookies wordt verzameld.

Naam - Soort - Verval - Doel - Categorie
__utma Third-party - Google Analytics - 2 jaar - Wordt gebruikt om gebruikers en sessies te onderscheiden - Niet vrijgesteld
__utmb Third-party - Google Analytics - 30 minuten - Wordt gebruikt om nieuwe sessies of bezoeken te bepalen - Niet vrijgesteld
__utmc Third-party - Google Analytics - Aan einde sessie - Wordt aan het einde van de sessie samen met Urchin gebruikt  - Niet vrijgesteld
__utmz Third-party - Google Analytics - 6 maanden - wordt gebruikt om de afkomst of campagne op te slaan die verklaart hoe de gebruiker bij de website is gekomen - Niet vrijgesteld

Cookies uitschakelen en verwijderen
Je kunt de instellingen van jouw browser altijd aanpassen. Je kunt alle cookies accepteren, alle cookies weigeren of kiezen welke cookies je toelaat en welke niet door een van de onderstaande procedures te volgen, afhankelijk van jouw browser.

Google Chrome
Instellingen > Geavanceerde opties weergeven > Privacy (Content Instellingen) > Cookies
Meer informatie: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

Microsoft Internet Explorer
Internet Opties > Privacy > Geavanceerd
Meer informatie: http://windows.microsoft.com/es-es/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-9

Firefox
Opties > Privacy > Cookies
Meer informatie: http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

Safari, iPad en iPhone
Voorkeuren > Privacy
Meer informatie: http://www.apple.com/es/privacy/use-of-cookies/

Opera
Instellingen > Opties > Geavanceerd > Cookies
Meer informatie: http://help.opera.com/Linux/10.60/es-ES/cookies.html

Diensverlening derden
De diensten van derden waar wij gebruik van maken en waarvoor cookies benodigd zijn:
Leverancier - Doel van de dienst en cookie - Informatie leverancier
GOOGLE Inc. - Statistische analyse van de website met betrekking tot aantal bezoekers, bezochte pagina’s, gebruikte trefwoorden en dergelijke - http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/



Laatste update september 2018